Габрово

Диомекс ЕООД

Утвърден бизнес партньор

Вече над 20 години предлагаме на клиентите си продукти и решения според техните индивидуални нужди.

Развитие

Вярваме в иновациите и непрестанно търсим начини за развитие чрез инвестиране на капитал в модерно оборудване и обучение на персонала си.

Дейността ни започва с извършването на услуги в сферата на заваряването и заточването на банцигови ленти, чрез която натрупахме солиден опит и повишихме многократно качеството на предлаганите услуги. 

Следващата решаваща стъпка в развитието на фирмата е стартирането и развитието на производство на широка гама банцигови ленти за дърво и метал.

Диомекс

Биметални ленти за стомана

Диомекс

Банцигови ленти за дърво и метал

2002
ОСНОВАНА ПРЕЗ
20
МАШИНИ
13
ЕКИП
21
ГОДИНИ ОПИТ

Занимаваме се главно с производство на широка гама банцигови ленти за дърво, търговия с биметални ленти, произвеждаме допълнително и точилни и чапразни апарати, шлифовални глави за профили и ротационни детайли по чертеж.

Aсортиментът ни от банцигови ленти за дърво предоставя надеждност и прецизност във всяко дървообработващо приложение. Лентите ни са изработени от висококачествени материали и са проектирани за максимална издръжливост. Ние предлагаме разнообразие от размери и зъбни профили, за да отговорим на всички специфични изисквания.

Биметалните ленти, които предлагаме, са идеални за металообработка, тъй като съчетават високата твърдост на HSS (бързорязана стомана) със здравината на пружинна стомана. Това гарантира, че биметалните ленти са изключително издръжливи и подходящи за рязане на метални материали с различна гъвкавост.

Диомекс съчетава високо качество с индивидуален подход към всеки клиент. Ние не само предлагаме продукти, но и решения, съобразени с нуждите на вашия бизнес. Предлагаме професионално заточване и обслужване на банцигови ленти, за да поддържаме вашите инструменти в отлично състояние.

Изпратете ни запитване и ние ще ви върнем оферта, с най-доброто решение за вашия бизнес.