1. Приемане на връщане

Ние се стремим да предоставим нашите клиенти с добро качество на продуктите и услугите, но разбираме, че въпреки това може да има ситуации, в които клиентът желае да върне закупен продукт. Въз основа на нашата политика за връщане, предлагаме възможност за връщане на продукти в определени случаи.

2. Условия за връщане

– Срок за връщане: Клиентите имат право да върнат продуктите в рамките на 14 дни от получаването им.

– Състояние на продуктите: Продуктите трябва да бъдат в неизползвано състояние, с всички етикети и опаковки, които са били приложени, запазени в оригиналното си състояние.

– Документация: Клиентът трябва да предостави документация, потвърждаваща закупените продукти, като например копие на фактурата или получаването.

3. Процедура за връщане

– Свържете се с нас: Преди да извършите връщането, моля, свържете се с нас чрез предоставените контактни данни и уведомете ни за вашето желание да върнете продукт.

– Върнете продукта: След получаване на потвърждение от наша страна, можете да върнете продукта на указания от нас адрес. Продуктът трябва да бъде върнат със съответната опаковка и в състояние, отговарящо на нашите условия за връщане.

– Процес на връщане: След получаване и преглед на върнатия продукт, ще обработим вашето връщане и възстановяване на сумата, в съответствие с нашата политика за връщане.

4. Ограничения и изключения

– Някои продукти не могат да бъдат върнати поради хигиенни или здравословни причини, или ако са били изложени на отваряне или употреба след доставка. Това включва, но не се ограничава само до носими аксесоари, козметика и хранителни продукти.

– Ние запазваме правото да откажем връщането на продукти, които не отговарят на нашите условия за връщане.

5. Възстановяване на сумата

– Възстановяване на плащането: Възстановяването на сумата за върнатия продукт ще бъде извършено посредством същия платежен метод, използван при покупката, освен ако не се договори друго.

– Обработка на възстановяването: Обработката на възстановяването може да отнеме известно време, въз основа на нашата вътрешна процедура и банковите изисквания.

6. Контакти

За допълнителна информация относно нашата политика за връщане или за помощ при връщането на продукт, моля, свържете се с нас на +359 888 356 085 (на цена според тарифния Ви план при ползвания от Вас телефонен оператор) или на office@diomeks.com .